V-LASE

HERSTEL JE INTIEME LEVEN

V-LASE

OPMERKELIJKE VERBETERING NA EEN EERSTE SESSIE BEHANDELINGEN

Intieme verjonging

V-LASE

WAT IS V-LASE?

De V-lase therapie is een niet-invasieve behandeling die tegemoet komt aan de behoefte van vrouwen die rekening moeten houden met de transformatie van hun lichaam.

De therapie met lasertechnologie is een veilige behandeling tegen tal van ongemakken, zoals vaginale laxiteit, vaginale droogheid, terugkerende infecties en stress incontinentie.

WANNEER V-LASE?

Most frequent questions and answers

Na de bevalling en met het ouder worden treden er veranderingen op in de spieren en het bindweefsel rondom de vagina.

V-lase versterkt en herbouwt het collageen in de vaginawand en verbetert ook de gevoeligheid van de vaginale receptoren.

Door het samentrekken van het vagina weefsel wordt de vagina strakker.

Stressincontinentie is de meest voorkomende vorm van ongewild urineverlies. Hierbij treedt ongewild urineverlies op bij drukverhogende momenten zoals: lachen, niezen, hoesten en sporten).

Het kan op alle leeftijden voorkomen en komt ook regelmatig voor bij jonge moeders. Als bekken fysiotherapie niet het gewenste resultaat geeft bij milde tot matige klachten is een laserbehandeling van de vagina een mogelijkheid. Hiermee kan de vaginawand verstevigd worden: het onderliggende bindweefsel wordt gestimuleerd waardoor de vagina verstevigt en op die manier de urinebuis en sluitspier van de blaas ondersteunt.

Door hormoonveranderingen treden er veranderingen op in de slijmvliezen en het bindweefsel rondom de vagina. De huid van de vagina wordt daardoor dunner, droger en gevoeliger. Met een vaginale laserbehandeling kan de vaginawand hersteld worden, het stimuleert de slijmvliezen van de vagina waardoor deze verstevigt en beter wordt doorbloed.

Tijdens een bevalling trekken de spieren en pezen rond de vagina op en helaas herstelt een vagina niet altijd volledig na een bevalling.

Met een vaginale laserbehandeling kan de vaginawand verstevigd worden en worden de slijmvliezen en het eronder liggende collageen gestimuleerd. De elasticiteit en strakheid van de vagina komt hierdoor terug.

V-LASE

V-LASE OOK ALS

V-Lase therapie zorgt voor vaginale verjonging en verbetert/pakt de volgende problemen aan:

Sesksuele verbetering

Stress incontinentie

Pijnlijk gevoel

droogheid

Irritaties

Atrofie

afname van massa, verrimpeling

Veelgestelde vragen

Most frequent questions and answers

De behandeling maakt gebruik van lasertechnologie en is te omschrijven als volgt:

-veilig en eenvoudig 
-korte procedure 
-geen downtime 
-geen bloeding of pijn 
-verdoving niet vereist 

De V-Lase therapie is gebaseerd op laser geïnduceerde milde en gecontroleerde opwarming van het vaginale weefsel die angiogenese (vormen nieuwe bloedvaten), fibroblastactiviteit (stevigheid/genezing) en nieuwe collageenvorming stimuleert en dit zonder ablatieve of overmatige thermische schade. 

TARIEVEN

PER BEHANDELING
250
  •  
V-LASE

BOEK Rechtsreeks uw AFSPRAAK

monika@shapeclinic.be
+32 479 73 39 44

OF CONTACTEER DE PRAKTIJK

Contacteer ONS

U kunt uw afspraak voor uw intake hierboven boeken. Mocht u vragen hebben over de behandeling, dan helpen wij u graag telefonisch of per mail verder.

VOLG ONS